Ondeia

Human
Capital
Management

bridging the gap between 

people & technology

inzicht in
menselijk kapitaal

Kent u de sterktes van iedereen binnen uw bedrijf? Weet u wie wat kan? Is er een nieuwe functie en vraagt u zich af of iemand intern deze kan invullen?
Door een grondig inzicht te krijgen in de kwaliteiten van uw medewerkers, zorgt u ervoor dat iedere persoon op de juiste plaats binnen uw organisatie zit. Want het afstemmen van mensen op uw bedrijf en visa versa, gaat verder dan een lijst van hard skills. Door ook in te spelen op de innerlijke sterktes van uw medewerkers, zorgt u voor een vlot draaiende organisatie op lange termijn.

VLOEIENDE
COMMUNICATIE

Gaat uw organisatie door een reeks veranderingen en hebt u moeite om uw medewerkers hierin mee te krijgen? Heeft u weet van bepaalde conflict situaties? Zit u met een complexe structuur en verloopt hierdoor de communicatie vanuit de verschillende knooppunten moeizaam?
Zorg voor een vlottere communicatie, waardoor u onderling begrip opbouwt. Op deze manier voorkomt en beheerst u conflicten. Daardoor verhoogt u de betrokkenheid en de retentie van uw medewerkers, waardoor hun output automatisch verhoogt.

VERHOOGD
RENDEMENT

Zit uw team niet op dezelfde golflengte? Voelt u bij uzelf of uw medewerkers een potentieel dat zich nog niet volledig ontplooit? Is er een afstand tussen uw medewerkers en het management?
Zorg dat alle partijen sterker in hun schoenen staan door meer zelfbewustheid te creëren. Breng de individuen samen in een duurzaam team dat efficiënter te werk gaat. Op deze manier verhoogt u de betrokkenheid van uw medewerkers in het bedrijf, waardoor er met een hoger rendement samen gewerkt kan worden en lange termijn doelstellingen effectief behaald worden.

TOEKOMSTGERICHTE
WEERBAARHEID

Wilt u een sterke bedrijfscultuur creëren die voldoende veerkrachtig is in een veranderende omgeving? Moet u op een snelle en doelgerichte manier een selectie maken in nieuwe kandidaten die onmiddellijk passen binnen de visie van uw bedrijf?
Verlaag de kans op een foute aanwerving en speel kort op de bal door onmiddellijk uw nieuwe medewerkers op de juiste plaats binnen uw bedrijf in te zetten. Versterk hierdoor bij iedere nieuwe interne of externe aanwerving uw bedrijfscultuur waar weerbaarheid centraal staat. Op deze manier bent u klaar voor zowel voorziene als onvoorziene veranderingen.

TESTIMONIAL GUY JANSSENS

onze tools

human capital
management

Door toepassing van onze Lumina tools wordt een diepgaand en praktisch inzicht verkregen in uw menselijk kapitaal. Daarna helpen wij u om uw bestaande managementstructuur, organisatie en bedrijfscultuur te optimaliseren.

skills & competence
analysis

Met behulp van individuele Lumina profielen, wordt een duidelijk beeld bekomen van de nodige en gewenste competenties. We werken samen een gepersonaliseerd plan uit om deze brug te bouwen.

coaching
& training

Via op maat gemaakte coaching trajecten maken we uw organisatie en uw mensen weerbaarder . Daarnaast adviseren we in de nodige opleidingen om vernieuwde doelstellingen te bereiken.

wij helpen u transformeren

STaP 1

Totaalbeeld van uw organisatie, team of een individu

STaP 2

Diepgaande analyse van uw menselijk kapitaal

STaP 3

Definiëren van een realistisch plan van aanpak

STaP 4

Bewustwording door doelgerichte coaching en training

STaP 5

Ontwikkelen van kennis en skills door opleidingen op maat

Onze partner

Address

Enuvion 
Steenweg op Aalst 174
9620 Zottegem
Belgium

Email us

info@enuvion.be

Call us

(+32) 2 213 99 89

Company data

TAX: BE0698691988 

IBAN: BE06 0689 0601 8322
BIC: GKCCBEBB

© Enuvion- All Rights Reserved | PART OF THE eCOMPASS GROUP | Powered by the eForum Factory |